PACAL KÖNNYEN ELKÉSZÍTVE
PACAL LIGHTOSAN
Vettünk pacalt valamelyik nap. Gondolkoztam, hogyan készítsem el, tudván, hogy nem használhatok hozzá hagymát, pirospaprikát.. A lényeget, ahogy otthon a szüleim mondanák..Ennek ellenére így, egy kicsit lightosan elkészítve is finom lett, szerencsére a férjemnek is nagyon ízlett és gyorsan elfogyott. :)
Teljesen más az ízvilága, mint a magyarosan elkészített pacalpörköltnek, de nem hiányzik belőle se a pirospaprikase a hagyma.
ELKÉSZÍTÉSE
A pacalt feltettem vízben főni. A vízbe sót, egy késhegynyi pirospaprikát - ennyit a férjem meg sem fog érezni - és kurkumát adtam, majd kb. 10 perccel mielőtt levettem a tűzről, tettem bele egy kiskanálnyi vegetát (ételízesítőt). A vizet folyamatosan pótolni kell és ízlés szerint adagolni a fűszereket.
Mi főtt krumplival ettük.
Jó étvágyat kívánok!
A Facebookon itt tudtom hozzám csatlakozni.
Ha Google+-on szeretnél hozzám csatlakozni, ide kattints.
Ha Google+-on szeretnél hozzám csatlakozni, ide kattints.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése
Ide írhatod az üzenetedet: