SAJTOS SERTÉSFASÍRT

SAJTOS SERTÉS FASÍRT 

AZAZ FASÍRT MÁSKÉPP





Finom, lágy ízvilágot kapunk ezekkel a fasírtokkal. Javaslom az elkészítését, mert nagyon ízletes és néha kell egy kis vátozatosság!

HOZZÁVALÓK

300 gr. sertéshús (színhús)
150 gr sajtkrém


zsemlemorzsa
tojás
liszt

ELKÉSZÍTÉSE


  1. A húst késes aprítóba tesszük és felaprítjuk. Hozzákavarjuk a krémsajtot, sózzuk ízlés szerint. Kb. a hús mennyiségéhez fele annyi krémsajtot adjunk!
  2. Fasírtot formázunk belőle, majd lisztben, tojásban zsemlemorzsában megforgatjuk és forró olajban vagy tepsiben megsütjük.



Ha Google+-on szeretnél hozzám csatlakozni, ide kattints.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések