PADLIZSÁNOS ZAB
PADLIZSÁNOS ZAB
Ez megint egy nagyon gyorsan elkészíthető, egészséges fogás. Imádom a padlizsánt és a zab is az egyik kedvencem. Amennyiben a zabot beáztattuk előző este, akkor tényleg gyorsan elkészül az egytálétel.. Férjem és apósom is szerette az ízét.. Azt nem mondom, hogy a legjobban kinéző étel kategória győztese lesz ez az egytálétel, de az íze kárpótol mindenért..:))
HOZZÁVALÓK
1 közepes méretű padlizsán
250 g zab
1 virsli
só, kakukkfű, rozmaring, köménymag
ELKÉSZÍTÉSE
1. A zabot még előző este vízbe tettem, hogy puhuljon. Másnapra, amikor elkezdtem a főzést, jó puha volt (én így is szoktam belőle csemegézni..)).
2. A padlizsánt felszeletelem és én megsózva fél órára egy edényben hagytam.. (szerintem ez a lépés kihagyható, és rögtön jöhet a következp..:))
3. Kevés olajra rászórtam a köménymagot, majd kb. fél perc múlva hozzáadtam a padlizsánt is. Pár percig pirítottam, majd rátettem a zabot és felöntöttem vízzel. Fűszereztem, majd folyamatosan öntöttem rá a vizet mindaddig, amíg el nem készült.
A Facebookon itt tudtom hozzám csatlakozni.
Ha Google+-on szeretnél hozzám csatlakozni, ide kattints.
cresconeuya Kim Chandler https://wakelet.com/wake/B-DmlnoQy3FPEyOiLh9M5
VálaszTörlésdielowloudons
Aliajacont_po Carmen Harris download
VálaszTörléshttps://colab.research.google.com/drive/1E_QWznFCekVXH9XAgGMo7A0HElIyll-G
link
link
analrotse
Yturcyspoefu Sharon Cook WinRar
VálaszTörlésFastStone Capture
Avid Pro Tools
ligangtergder
MritaOge-pi Jeremy Mariyo there
VálaszTörlésget
tiamacepza