RÁNTOTT PADLIZSÁN
RÁNTOTT PADLIZSÁN
Gondolom sokak kedvence a rántott padlizsán. Én személy szerint imádom.. Mostanában, mint a legtöbb - általában forró olajban sütendő ételt - tepsiben készítettem el. Így egyrészt egészségesebb, nem szív annyi olajat a padlizsán magába és sokkal kényelmesebb is betenni a tepsibe egyszerre egy nagyobb adagot..
HOZZÁVALÓK
Padlizsán
liszt
zsemlemorzsa
tojás
só
ELKÉSZÍTÉSE
A padlizsánt megpucoljuk, karikákra vágjuk, megsózzuk és állni hagyjuk egy kicsit, majd lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába megforgatjuk és sütőbe tesszük. A tetejére egy kis olajat teszünk.
A Facebookon itt tudtom hozzám csatlakozni.
Ha Google+-on szeretnél hozzám csatlakozni, ide kattints.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése
Ide írhatod az üzenetedet: