KELKÁPOSZTA FŐZELÉK

KELKÁPOSZTA FŐZELÉK


A férjem bevásáolni volt és kelkáposztát hozott.. Már nem tudtam mit készíteni belőle, mert az elmúlt pár héten volt párszor kelkáposzta nálunk, így a régi jól bevált kelkáposzta főzelék készült.

HOZZÁVALÓK

1/2 fej kelkáposzta
2-3 ek liszt

2 krumpli
egy kis köménymag


ELKÉSZÍTÉSE

  1. A krumplit felszeleteljük, a kelkáposzta leveleit csíkokra vágjuk, majd annyi vízben, ami még nem lepi el a főzeléket, feltesszük főni. Sóval és köménymaggal ízesítjük.
  2. Amikor a krumpli már puha, akkor a lisztet egy külön kis edényben kikeverjük egy kis vízzel és hozzáadjuk folyamatos keverés mellett a főzelékhez. Rottyantunk még rajta és készen is van.
Ha Google+-on szeretnél hozzám csatlakozni, ide kattints.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések