KELKÁPOSZTA FŐZELÉK
KELKÁPOSZTA FŐZELÉK
A férjem bevásáolni volt és kelkáposztát hozott.. Már nem tudtam mit készíteni belőle, mert az elmúlt pár héten volt párszor kelkáposzta nálunk, így a régi jól bevált kelkáposzta főzelék készült.
HOZZÁVALÓK
1/2 fej kelkáposzta
2-3 ek liszt
2 krumpli
egy kis köménymag
só
ELKÉSZÍTÉSE
- A krumplit felszeleteljük, a kelkáposzta leveleit csíkokra vágjuk, majd annyi vízben, ami még nem lepi el a főzeléket, feltesszük főni. Sóval és köménymaggal ízesítjük.
- Amikor a krumpli már puha, akkor a lisztet egy külön kis edényben kikeverjük egy kis vízzel és hozzáadjuk folyamatos keverés mellett a főzelékhez. Rottyantunk még rajta és készen is van.
A Facebookon itt tudtom hozzám csatlakozni.
Ha Google+-on szeretnél hozzám csatlakozni, ide kattints.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése
Ide írhatod az üzenetedet: