PALACSINTA - TOJÁS ÉS TEJ NÉLKÜL
PALACSINTA -
TOJÁS ÉS TEJ NÉLKÜL
A múltkor vendégségben voltunk, ahol tojás és tej nélkül készült palacsintát próbáltunk. Én sokkal több cukorral készítem normál esetben a palacsintát, így féltem egy kicsit, hogy ízetlen lesz, de NEM. Mivel úgyis töltjük valamilyen édes dologgal - mi pl. házilekvárral, így ugyanolyan finom, mint a tejjel és tojással készülő párja..
Vigyázat!! Rögtön dupla adaggal készítsd, mert gyorsan elfogy :)
Vigyázat!! Rögtön dupla adaggal készítsd, mert gyorsan elfogy :)
HOZZÁVALÓK
200 g liszt
450 ml víz
2 ek olaj
csipet só
1 tk cukor
csipetnyi szódabikarbóna
ELKÉSZÍTÉSE
- A hozzávalókat összekeverjük, majd nálam csak annyit pihent, amíg elővettem a palacsinta sütőt és egy kis olajjal megkenve feltettem a gázra.
- Kisütjük majd töltés után örömmel elfogyasztjuk.
A Facebookon itt tudtom hozzám csatlakozni.
Ha Google+-on szeretnél hozzám csatlakozni, ide kattints.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése
Ide írhatod az üzenetedet: