TÖLTÖTT GOMBA
TÖLTÖTT GOMBA
Imádom a töltött gombát.. Mindig túrós alappal készítem és azt keverem össze mindenféle finomsággal - vagy éppen azzal, ami a hűtőben akad. Itt Horvátországban teljesen másféle túró van. mint otthon, sokkal krémesebb, így pl. én már tejflöt nem is használtam hozzá. Ha véletlenül kimaradna a töltelékből - elég nehéz pont annyi tölteléket készíteni, hogy ne maradjn ki, akkor ha nem kanalazzuk be magába, akár melegszendvicsre is tehetjük azt, majd ráolvasztjuk a sajtot és készen is van a vacsora..
HOZZÁVALÓK
50 dkg nagyobb fejű csiperke gomba
25 dkg túró
1-2 kanál tejföl
kolbász
szalonna
reszelt sajt
ELKÉSZÍTÉSE
- Felszeleteljük a szalonnát és a kolbászt nagyon apróra. A szalonnát kisütjük.
- A gombát megmossuk, a szárát levesszük, majd felszeleteljük, olajon az apróra vágott kolbásszal megsütjük.
- A túrót a szalonnával és a kolbászos-gombaszárral összekeverjük, ha szükséges, akkor tegyük hozzá a tejfölt.
- Ezt a tölteléket a gombába tesszük és megszórjuk a reszelt sajttal. 180 fokon addig sütjük, amíg a sajt jól rá nem olvadt..
A Facebookon itt tudtom hozzám csatlakozni.
Ha Google+-on szeretnél hozzám csatlakozni, ide kattints.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése
Ide írhatod az üzenetedet: