PETREZSELYMES KRÉMSAJTTAL TÖLTÖTT CSIRKEMELL

PETREZSELYMES KRÉMSAJTTAL 

TÖLTÖTT CSIRKEMELL





Mit mondjak..nem a legjobb fotó.. De csak két csirkemellet töltöttem meg és ez maradt a fotózáshoz.. Nagyon finom a töltelék, ajánlom mindenkinek elkészíteni, megéri. Mi amúgy is szeretjük a sajtos/ fűszeres sajtos dolgokat, így ez egy tényleg jól eltalált fogás volt.

Én töltött csirkemell készítésekor a kisebb darabokból valamilyen csirkés egytálételt készítek, mint pl. az ajváros csirkét.


HOZZÁVALÓK

csirkemell
125 g krémsajt
125 g reszelt sajt
só, bors
petrezselyem

ELKÉSZÍTÉSE

  1. A krémsajtot a reszelt sajttal, sóval, borssal és az aprra vágott (kb. fél maréknyi) petrezselyemmel jól összekeverem.
  2. A csirkemellett középen szétnyitjuk, majd egy kicsit kiklopfoltam a húst. Sózzuk, borsozzuk. A közepére tettem egy nagyobb adagot az ízesített krémsajtból, majd összefogtam és fogpiszkálval rögzítettem a húst.
  3. Egy olajjal kikent tűzáll tálba tettem, egy kis olajat öntttem rá - de tényleg csak egy kicsit, majd alufóliával lefedve sütöttem kb.30 percet, majd levéve az alufóliát sütettem még addig, amíg szép színt nem kapott a csirke.

Ha Google+-on szeretnél hozzám csatlakozni, ide kattints.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések