SPENÓTTAL TÖLTÖTT CSIRKEMELL
SPENÓTTAL TÖLTÖTT CSIRKEMELL
Nagyon finom a csirkemellnek ez a verziója. Vettünk valamelyik nap 5 hatalmas nagy, házi nevelésű csirkét, amit szépen szétvágdostam és a csirkemelleket külön tettem el. Hozzá az én külnleges krumplipürémet készítettem el, amihez se vaj, se tejföl nem kell, csak krumpli és víz és egy különleges összetevő.. Hmm.. Nagyon finom ebéd volt..
HOZZÁVALÓK
csirkemell
40 dkg spenót
só
fokhagyma
ELKÉSZÍTÉSE
- A spenótot egy kis olajon megpároljuk. 2 gerezd apróra vágott fokhagymát adtam hozzá és sóztam.
- A csirkemellett középen szétnyitjuk, majd egy kicsit kiklopfoltam a húst. A közepére tettem egy nagyobb adagot a speótból, majd összefogtam és fogpiszkálval rögzítettem a húst.
- Egy olajjal kikent tűzáll tálba tettem, egy kis olajat öntttem rá - de tényleg csak egy kicsit, majd alufóliával lefedve sütöttem 20-30 percet, majd levéve az alufóliát sütettem még addig, amíg szép színt nem kapott a csirke.
A Facebookon itt tudtom hozzám csatlakozni.
Ha Google+-on szeretnél hozzám csatlakozni, ide kattints.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése
Ide írhatod az üzenetedet: