TEJFÖLÖS GOMBA

TEJFÖLÖS GOMBA




Kedvelt fogás nálunk ez a gombás étel. Gyorsan elkészül, olcsó és finom. Én paprika nélkül készítem, mi így szeretjük.



HOZZÁVALÓK

50 dkg gomba
2 dl tejföl (néha joghurttal készül)


ELKÉSZÍTÉSE


  1. A gombát megmossuk, felszeleteljük, majd egy kis olajon megfuttatjuk. Egy kis vizet teszünk alá és megpároljuk a gombát. Akkor jó, ha könnyedén el tudjuk vágni a gombaszeleteket egy fakanállal. Kb. 30 perc (lehet több is)
  2. Egy tejföllel habarást készitünk. (1-2 ek liszttel összekeverjük a tejfölt, egy kis levet teszünk erre a gomba alól és nyakon öntjük a gombát a habarással. 




Ha Google+-on szeretnél hozzám csatlakozni, ide kattints.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések