GARNÉLARÁK
GARNÉLARÁK
Imádom a halakat és a tenger gyümölcseit.. Általában a horvát férjem a séf, ha valami ilyesmi készül, mert szuperül elkészít mindent. Most az egyik kedvencem, garnéla rák készült, a legegyszerűbb módon, fokhagymával, petrezselyemmel.
HOZZÁVALÓK
Garnéla rák
fohagyma
petrezselyem
olívaolaj
ELÉSZÍTÉSE
- Olívaolajon felteszünk 2-3-4 gerezd nagyon apróra vágott fokhagymát, majd arra egy csokor petrezselymet - azt is nagyon apróra felvágva.
- Ráöntjük a (friss) garnélarákot és felöntjük egy kis olívaolajjal (kb. fél pohárnyi), majd kb. 15-30 perc alatt készre sütjük lefedett fedő alatt. Nem keverjük, csak rázzuk az edényt!
A Facebookon itt tudtom hozzám csatlakozni.
Ha Google+-on szeretnél hozzám csatlakozni, ide kattints.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése
Ide írhatod az üzenetedet: