GARNÉLARÁK

GARNÉLARÁK




Imádom a halakat és a tenger gyümölcseit.. Általában a horvát férjem a séf, ha valami ilyesmi készül, mert szuperül elkészít mindent. Most az egyik kedvencem, garnéla rák készült, a legegyszerűbb módon, fokhagymával, petrezselyemmel.

HOZZÁVALÓK

Garnéla rák
fohagyma
petrezselyem
olívaolaj

ELÉSZÍTÉSE


  1. Olívaolajon felteszünk 2-3-4 gerezd nagyon apróra vágott fokhagymát, majd arra egy csokor petrezselymet - azt is nagyon apróra felvágva.
  2. Ráöntjük a (friss) garnélarákot és felöntjük egy kis olívaolajjal (kb. fél pohárnyi), majd kb. 15-30 perc alatt készre sütjük lefedett fedő alatt. Nem keverjük, csak rázzuk az edényt! 

A Facebookon itt tudtom hozzám csatlakozni.
Ha Google+-on szeretnél hozzám csatlakozni, ide kattints.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések