TEPSIS HÚS

TEPSIS HÚS - KÉTFÉLE BURGONYÁVAL



Ez a finom tepsis hús nagyon hasonlít a szatmári tepsis húsra, persze változtattam egy két dolgot rajta, de a végeredmény fenomenlis.. Sziinte seperc alatt bevágtuk az egész tepsivel ezt a finomságot, szóval ajánlom mindenkinek elkészíteni, megéri, biztosan nagy sikert fog aratni..


HOZZÁVALÓK

Krumpli
Karaj
Édesburgonya
Tejföl
REszelt sajt
Kockasajt


ELKÉSZÍTÉSE


  1. A krumplit egészben megfőzzük, majd lereszeljuk és beszórjuk a kiolajozott tepsibe. Sózzuk. 
  2. A húst kikloffoljuk, majd elősütjuk. Ezt a krumplira tesszük, sózzuk és az olajjal meglocsoljuk, amiben sütöttük. 
  3. Egy-egy kockasajtot szétkenünk a húson. 



  1. Ezután karikákra vágott édesburgonya (vagy cukkini ), só és egy tejföl jön. 
  2. A maradék reszelt burgonya és a végén reszelt sajt került a tetejére. 

  1. Ezt 200 fokon szépen megsütöttem és tényleg szuper lett a végeredmény. 



  1. A Facebookon itt tudtom hozzám csatlakozni.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések