TEPSIS HÚS
TEPSIS HÚS - KÉTFÉLE BURGONYÁVAL
Ez a finom tepsis hús nagyon hasonlít a szatmári tepsis húsra, persze változtattam egy két dolgot rajta, de a végeredmény fenomenlis.. Sziinte seperc alatt bevágtuk az egész tepsivel ezt a finomságot, szóval ajánlom mindenkinek elkészíteni, megéri, biztosan nagy sikert fog aratni..
HOZZÁVALÓK
Krumpli
Karaj
Édesburgonya
Tejföl
REszelt sajt
Kockasajt
Só
ELKÉSZÍTÉSE
- A krumplit egészben megfőzzük, majd lereszeljuk és beszórjuk a kiolajozott tepsibe. Sózzuk.
- A húst kikloffoljuk, majd elősütjuk. Ezt a krumplira tesszük, sózzuk és az olajjal meglocsoljuk, amiben sütöttük.
- Egy-egy kockasajtot szétkenünk a húson.
- Ezután karikákra vágott édesburgonya (vagy cukkini ), só és egy tejföl jön.
- A maradék reszelt burgonya és a végén reszelt sajt került a tetejére.
- Ezt 200 fokon szépen megsütöttem és tényleg szuper lett a végeredmény.
- A Facebookon itt tudtom hozzám csatlakozni.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése
Ide írhatod az üzenetedet: