GYORS VEGA VACSI

GYORS VEGA VACSI




HOZZÁVALÓK

4-5 közepes méretű krumpli
1 közepes padlizsán
1/2 doboz kukorica
petrezselyem


ELKÉSZÍTÉSE


  1. A padlizsánt megpucoljuk és felkockázzuk. Ezeket a kis kockákat sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük, sózzuk és 180 fokon megsütjük, majd a sütőben hagyjuk kihűlni.
  2. A krumplikat megpucoljuk, karikázzuk, vagy apró kockákra vágjuk, majd megfőzzük.
  3. Ha a krumpli megfőtt, akkor egy kis olajat teszünk a serpenyőbe és azon a kukoricával együtt elkezdjük pirítani. Félidőben, amikor a krumplin már kezd egy kéreg keletkezni, megszórjuk petrezselyemmel, majd a megsűlt és szinte chipsszé aszalódott padlizsán darabokat is rátesszük, sütjük még pár percig és készen iis vagyunk.
  4. Tejföllel tálaljuk,

Ha Google+-on szeretnél hozzám csatlakozni, ide kattints.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések