GYORS VEGA VACSI
GYORS VEGA VACSI
HOZZÁVALÓK
4-5 közepes méretű krumpli
1 közepes padlizsán
1/2 doboz kukorica
petrezselyem
só
ELKÉSZÍTÉSE
- A padlizsánt megpucoljuk és felkockázzuk. Ezeket a kis kockákat sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük, sózzuk és 180 fokon megsütjük, majd a sütőben hagyjuk kihűlni.
- A krumplikat megpucoljuk, karikázzuk, vagy apró kockákra vágjuk, majd megfőzzük.
- Ha a krumpli megfőtt, akkor egy kis olajat teszünk a serpenyőbe és azon a kukoricával együtt elkezdjük pirítani. Félidőben, amikor a krumplin már kezd egy kéreg keletkezni, megszórjuk petrezselyemmel, majd a megsűlt és szinte chipsszé aszalódott padlizsán darabokat is rátesszük, sütjük még pár percig és készen iis vagyunk.
- Tejföllel tálaljuk,
A Facebookon itt tudtom hozzám csatlakozni.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése
Ide írhatod az üzenetedet: