HÚSOS-ZÖLDSÉGES FASÍRTGOLYÓK

HÚSOS - ZÖLDSÉGES FASÍRTGOLYÓK


Nem volt kedvem szokásos fasírtokat készíteni, szerettem volna egy kicsit feltúrbózni.. Finom lett, ajánlom másnak is elkészíteni!

Mivel én nem használok pirospaprikát és hagymát, így ált. csak zöldfűszerekkel fűszerezek - néha ételízesítővel - vegetával, ezért mindenki gyúrja be úgy a fasírtját, ahogy szeretné és szokta, azt követően pedig csak hozzá kell adni a felsorolt zöldségeket!


HOZZÁVALÓK

50 dkg darált hús
1 közepes krumpli lereszelve
2 maréknyi zöldborsó
petrezselyem
1 tojás
zsemlemorzsa
fűszerek a szokásos fasírt begyúrásához: nálam csak só




ELKÉSZÍTÉSE
  1. A hozzávalókat jól összedolgozzuk, majd fasírtgolyókat készítünk belőle.
  2. Sütőpapírral kibélelt tepsibe helyezzük. A fasírtgolyókat meglocsoljuk olajjal és 180 fokon aranysárgára sütjük.


Ha Google+-on szeretnél hozzám csatlakozni, ide kattints.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések