GOMBÁS CSIRKE

GOMBÁS CSIRKE





A férjem " de rég ettem ilyen finomat" kijelentése nagyon jólesett, főleg, hogy egy ilyen egyszerű fogásról volt szó. És azért is esett olyan nagyon jól, mert előző nap is ezt a kijelentést tette..(a kis huncut..) Az oregánó és a petrezselyem olyan finommá varázsolta ezt a gombás-csirkés ételt, hogy nagyon gyorsan el is fogyott az ebéd..

HOZZÁVALÓK

egy csirkemell felszeletelve
250 gramm gomba
oregánó
vegeta
petrezselyem

ELKÉSZÍTÉSE


  1. A csirkét egy kis olajon elkezdjük megpárolni, fűszerezzük vegetával. Amikor mindkét oldala színt kap, akkor hozzáadjuk a felszeletelt gombát és pároljunk még rajta egy kicsit, majd öntsük fel egy kis vízzel.
  2. Ízlés szerint fűszerezzük a vegetával, oregánóval és egy nagy marék friss és apróra vágott petrezselyemmel.






Ha Google+-on szeretnél hozzám csatlakozni, ide kattints.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések