HÁZI CSIRKEMELL SONKA

HÁZI CSIRKEMELL SONKA



Az alábbi csirkemell sonka elkészítése nem igényel sem túl sok időt, sem konyhai tapasztalatot. Lehet egy kicsit az ízét variálni - attól függően, hogy milyen zöldséggel turbózzuk fel illetve mivel fűszerezzük. Tényleg nagyon finom, arról nem is beszélve, hogy tudjuk, hogy a felvágottban tiszta hús van.

HOZZÁVALÓK

egy csirke melle
1-2 tojás

100 gramm fagyasztott zöldség

ELKÉSZÍTÉSE

  1. Én nem mellet vettem, hanem egész csirkét, szóval először is le kellett fejtenem a csontól a melle húsát, majd a húst apró darabokra vágjuk.
  2. Olyan 400 gramm csirkemellnél 2 tojást használunk, az alatti tömegnél szerintem elég lesz 1 db tojás. A tojást ráütjük a húsdarabokra, sózzuk, ha szeretnénk, használjunk fokhagymagranulátumot, majd botmixerrel pürésítjük.
  3. Ezután hozzáadjuk a zöldséget, jól összekavarjuk, majd formába téve 180 fokon megsütjük. Kb. 30 perc alatt lesz kész.
A receptet itt találtam.


Ha Google+-on szeretnél hozzám csatlakozni, ide kattints.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések