CSIRKE LIGHT-OSAN
HAJDINÁS CSIRKEFALATOK
Egy egészséges és nagyon könnyű ebédötlet. Én sokszor csak levesbetétként használom a hajdinát, de köretként is finom.
Volt egy kis csirkemellem, amit csíkokra szeleteltem, majd egy kis olajban elkezdtem sütni. Amikor már a húsdarabok kezdtek átsülni, hozzáadtam az előzőleg beáztatott hajdinát, majd felöntöttem vízzel és hozzáadtam a fagyasztott sárgaborsót.
Én zöldfűszerekkel ízesítettem, úgymind kakukkfű, oregánó, egy kis vegeta és só. Pár perccel mielőtt elkészült volna, szárított petrezselymet adtam még hozzá.
A Facebookon itt tudtom hozzám csatlakozni.
Ha Google+-on szeretnél hozzám csatlakozni, ide kattints.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése
Ide írhatod az üzenetedet: