ÉDES KÖLESKÁSA ALMÁVAL
ÉDES KÖLESKÁSA ALMÁVAL
Meg kell hogy valljam, hogy nem régóta használom a kölest és csak mint köretet készítettem mindig, sós vízben a vizet folyamatosan adagolva kásává főzve ettük.. Kipróbáltam édesen is, gyors finomság lett belőle..:))
HOZZÁVALÓK
6 kanál köles
tej
1-2 kanál cukor
1 vanilliás cukor
fél alma
ELKÉSZÍTÉSE
A kölest felettem a tejjel forrni, beletettem a cukrot, vanilliás cukrot. A tejet folyamatosan pótolni kell, ahogy a köles duzzad. Amikor már puhulnak a kölesszemek, akkor tettem bele az almát és a kölessel együtt megfőztem. Egy kis házi lekvárral ettem..:)
A Facebookon itt tudtom hozzám csatlakozni.
Ha Google+-on szeretnél hozzám csatlakozni, ide kattints.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése
Ide írhatod az üzenetedet: