Céklasaláta

CÉKLASALÁTA




Vitaminbomba. Ajánlom mindenkinek a céklát, tele van antioxidánsokkal, gátolja a ráksejtek elszaporodását, szabályozza a máj anyagcsere-folyamatait. Ősszel próbálom minél többször az asztalra tenni a céklát valamilyen formában.. Ez az egyik kedvencem és még az apósom is nagyon megszerette, igaz kétkedve nézegette először a színe miatt..:))

HOZZÁVALÓK

cékla
joghurt vagy kefír vagy tejföl

ELKÉSZÍTÉSE

Megtisztítjuk a céklát, lereszeljük és pár kanál joghurttal/kefírrel vagy éppen tejföllel és sóval ízlés szerint összekeverjük és készen is vagyunk vele. Én legutoljára tejföllel készítettem, mert az volt itthon, de kefírrel vagy joghurttal az igazi.





Ha Google+-on szeretnél hozzám csatlakozni, ide kattints.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések