Céklasaláta
CÉKLASALÁTA
Vitaminbomba. Ajánlom mindenkinek a céklát, tele van antioxidánsokkal, gátolja a ráksejtek elszaporodását, szabályozza a máj anyagcsere-folyamatait. Ősszel próbálom minél többször az asztalra tenni a céklát valamilyen formában.. Ez az egyik kedvencem és még az apósom is nagyon megszerette, igaz kétkedve nézegette először a színe miatt..:))
HOZZÁVALÓK
cékla
joghurt vagy kefír vagy tejföl
só
ELKÉSZÍTÉSE
Megtisztítjuk a céklát, lereszeljük és pár kanál joghurttal/kefírrel vagy éppen tejföllel és sóval ízlés szerint összekeverjük és készen is vagyunk vele. Én legutoljára tejföllel készítettem, mert az volt itthon, de kefírrel vagy joghurttal az igazi.
A Facebookon itt tudtom hozzám csatlakozni.
Ha Google+-on szeretnél hozzám csatlakozni, ide kattints.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése
Ide írhatod az üzenetedet: