TOJÁSOS LECSÓ
TOJÁSOS LECSÓ
Hozzuk vissza a nyarat ezzel a kis könnyű lecsós recepttel. Lecsót mindenki szokott készíteni - ilyen-olyan formában. Én a lustább verziót készítettem el, amikor csak felszeleteltem a hozzávalókat - és mindenféle paradicsom héjának a lehúzása nélkül összerottyantottam azokat, majd az előzőleg felvert tojást beleöntöttem. Isteni reggeli vagy vacsora ötlet..
HOZZÁVALÓK
Paradicsom
Paprika
Hagyma
Tojás
só, bors
ELKÉSZÍTÉSE
- Hagymát felszeleteljük, majd egy kis olajon feltesszük - nem kell nagyon megpirítani, én pl. úgy szeretem, ha egy kicsit még roppan a fogam alatt.
- Rátesszük a felszeletelt paprikát, majd amikor az kezd összeesni, akkor a felszeletelt paradicsomot is. Sózzuk, egy kis borssal megszórjuk. Sajnos mi piros paprikát nem használunk, emiatt az kimaradt a hagyma pirításakor...
- A finish-ben hozzáadjuk a villával felvert tojást. Rottyantunk rajta egyet és készen is vagyunk..:))
A Facebookon itt tudtom hozzám csatlakozni.
Ha Google+-on szeretnél hozzám csatlakozni, ide kattints.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése
Ide írhatod az üzenetedet: