TONHAL KRÉM

TONHALAS KRÉM 



Megint egy - a férjemtől tanult receptet szeretnék megmutatni.. Én akár nagykanállal is tudnám enni, de kenyérrel, főleg friss, meleg kenyérrel isteni ez a pástétom. Könnyű elkészíteni, gyorsan is megvan és ideális reggelikre, vacsorákra..Mi ha készítünk, akkor a leves után - a főétel előtt pár kenyérrel ebből is eszünk, mert nem bírjuk ki, hogy ne kóstoljuk meg..:))

HOZZÁVALÓK

3 tuna (tonhal) konzerv
2 főtt tojás
100 gramm vaj
180 gramm majonéz (min. egy tubus kell hozzá)
bors

oregánó
Citromlé - ízlés szerint (elhagyható)

ELKÉSZÍTÉSE

  1. Először megfőzzük, majd megpucoljuk a tojásokat.
  2. A tuna konzervekből csak a tunára van szükségünk, az olajra nem, így amikor felbontjuk a konzervet, akkor az olajat csepegtessük le róluk.
  3. Robotgépbe teszünk minden hozzávalót és krémesre keverjük. Folyamatosan lehet kóstolni, hogy kell e még valamiből hozzá tenni..Mindent csak ízlés szerint.
  4. Amikor elkészültünk, akkor kb. 15 percre a mélyhűtőbe tesszük, majd azt követően a hűtőbe és innentől kezdve fogyasztható.
Ha Google+-on szeretnél hozzám csatlakozni, ide kattints.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések