TONHAL KRÉM
TONHALAS KRÉM
Megint egy - a férjemtől tanult receptet szeretnék megmutatni.. Én akár nagykanállal is tudnám enni, de kenyérrel, főleg friss, meleg kenyérrel isteni ez a pástétom. Könnyű elkészíteni, gyorsan is megvan és ideális reggelikre, vacsorákra..Mi ha készítünk, akkor a leves után - a főétel előtt pár kenyérrel ebből is eszünk, mert nem bírjuk ki, hogy ne kóstoljuk meg..:))
HOZZÁVALÓK
3 tuna (tonhal) konzerv
2 főtt tojás
100 gramm vaj
180 gramm majonéz (min. egy tubus kell hozzá)
bors
só
oregánó
Citromlé - ízlés szerint (elhagyható)
ELKÉSZÍTÉSE
- Először megfőzzük, majd megpucoljuk a tojásokat.
- A tuna konzervekből csak a tunára van szükségünk, az olajra nem, így amikor felbontjuk a konzervet, akkor az olajat csepegtessük le róluk.
- Robotgépbe teszünk minden hozzávalót és krémesre keverjük. Folyamatosan lehet kóstolni, hogy kell e még valamiből hozzá tenni..Mindent csak ízlés szerint.
- Amikor elkészültünk, akkor kb. 15 percre a mélyhűtőbe tesszük, majd azt követően a hűtőbe és innentől kezdve fogyasztható.
A Facebookon itt tudtom hozzám csatlakozni.
Ha Google+-on szeretnél hozzám csatlakozni, ide kattints.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése
Ide írhatod az üzenetedet: